Chinínová voda pre zdravé a husté vlasy


Chinínová voda je jedinečný koncentrát extraktu tropického chinínovníka. Získava sa z kôry stromu rastúceho v amazonských pralesoch. Tento jedinečný produkt je prvou pomocou každej dámy.
Alkaloid chinín, ktorý je súčasťou tohto produktu, má silné antipyretické a antiparazitické vlastnosti. Je tiež známy ako analgetikum. V minulosti sa používal ako primárna liečba malárie.
Chinínová voda sa môže používať samostatne aj v kombinácii s inými prísadami. Chinínová voda sa nanáša samotná ku korienkom suchých alebo vlhkých vlasov a opatrne sa vtiera rukami. Či už ju používate na boj proti lupinám alebo na podporu rastu vlasov, chinínovú vodu môžete používať denne.

Jednou z najobľúbenejších vlastností chinínu na kozmetické účely je jeho schopnosť stimulovať rast vlasov, pretože účinne aktivuje mikrocirkuláciu krvi.

Okrem toho má chinínový extrakt antiseptické účinky a účinky proti lupinám, ktoré upokojujú citlivú pokožku hlavy a eliminujú lupiny. Okrem toho reguluje metabolizmus vlasovej pokožky a obnovuje vlasy, vďaka čomu sú živé a lesklé. Deje sa tak preto, lebo má schopnosť dostať sa k vlasovému folikulu a tým stimulovať jeho vitalitu.

Vlasové prípravky na báze chinínu – šampóny, kondicionéry a pod., sú vhodné pre ľudí trpiacich vypadávaním vlasov a pre tých, ktorých vlasy sú vyčerpané dlhodobým pôsobením chemickej a tepelnej úpravy. Chinín sa stará o posilnenie vlasov vo vnútri, dodáva im prirodzený lesk a uľahčuje rozčesávanie. Chinín je prírodný filter, ktorý chráni pred škodlivými ultrafialovými lúčmi, čo z neho robí vhodný produkt na časté používanie fénov, kulmy, kulmy a pod.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz